personeelswerving
personeelsregelingen
personeelsadministratie
personeelsdiensten
medewerkers
partners
home
       
Individuele coaching
Coaching is bedoeld voor P&O-managers die hun inzicht in het eigen functioneren willen verdiepen en/of hun persoonlijke effectiviteit willen verbeteren. Bij coaching gaat het om vragen als: hoe kan ik mijn professionele inbreng waarborgen, wat vraagt de organisatie van mij en hoe kan ik hieraan voldoen, wat is nodig om mijn persoonlijk PR te verbeteren? In de coaching wordt de werksituatie als uitgangspunt genomen en wordt enerzijds gekeken naar vraagstukken in het functioneren en anderzijds naar persoonlijke kwaliteiten.

Projecten
Op het brede P&O terrein komt u wellicht te staan voor projecten die een tijdelijke ondersteuning nodig maken. Projecten die veelal eenmalig in de eerste opzet zijn en daarna met een regelmatige up-date kunnen volstaan. Zoals het maken van een personeelshandboek of het opzetten van een ondernemingsraad. Deze projecten kunnen geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd, in samenwerking met de betrokken functionaris.

De eerste medewerker
Als het goed gaat met het bedrijf ontkom je er niet aan: de eerste medewerker aannemen. Daarbij moet een aantal zaken vanaf het begin goed geregeld zijn: bijvoorbeeld de betaling van de sociale premies en de belastingen (en de aansluiting bij de betreffende instellingen), welke CAO is van toepassing, de werving, arbeidsovereenkomst opstellen, identiteit (wet op de persoonsregistratie) vaststellen en meer. Van Der Laan kan hierbij een welkome ondersteuning geven die veel "administratieve rompslomp" uit handen neemt.

   
 
Hommelseweg 424
6821 LW Arnhem

Telefoon 026 445 70 74
E-mail info@vanderlaan.nl
KvK nummer: 57196664