personeelswerving
personeelsregelingen
personeelsadministratie
personeelsdiensten
medewerkers
home
      De menselijke meerwaarde in uw organisatie
Uw bedrijf heeft meer nodig dan een goed pand en moderne (produktie)-middelen. Het succes van uw bedrijf valt of staat met de mensen die er werken. Deskundigheid en inzet van uw personeel bepalen de kwaliteit van uw organisatie. Daarvoor is het noodzakelijk dat de mensen goed opgeleid en ervaren zijn. En dat zij in uw bedrijf op de juiste plaats zitten.
Van Der Laan - professionals met een brede visie op personeel en organisatie - is de bron van een verfrissende aanpak, die samen met u werkt aan een personeelsbeleid, waarmee u zoveel mogelijk profijt haalt uit de kwaliteit van uw personeel.

Dat een goed personeelsbeleid voorwaarde voor succes is, is bij veel bedrijven genoegzaam bekend: Een snelgroeiend productiebedrijf wilde voorkomen dat de verhouding direct/indirect personeel scheef kwam te liggen. Het bedrijf wilde geen personeelsfunctionaris in dienst nemen en een interim-manager vond men te duur. Van Der Laan fungeerde als klankbord voor de directie. Daarnaast werden door Van Der Laan de functioneringsgesprekken voorbereid, (mede) gevoerd en afgerond.

Succesvol samenwerken
De continu´teit van uw organisatie staat voor Van Der Laan voorop. Daarom wordt een probleem nooit los gezien van uw totale organisatie en de context waarbinnen deze moet opereren. De oplossingen die Van Der Laan u aanreikt, sluiten voortdurend aan bij uw behoeften, nu en in de toekomst. De verschillende diensten worden bovendien altijd in een logische samenhang aangeboden. En in samenwerking met u. Dat laatste heeft nogal wat voordelen. Ook bij u is er immers een schat aan ervaring en inzichten aanwezig. Door gebruik te maken van elkaars expertise, ontstaan er opties waarin alle kansen voor uw organisatie optimaal benut worden.

   
 
Hommelseweg 424
6821 LW Arnhem

Telefoon 026 445 70 74
E-mail info@vanderlaan.nl
KvK nummer: 57196664